Ring til os på​

Facaderenovering

​Det danske klima kan være hårdt mod din bygning! En facaderenovering kan være den rigtige løsning til at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som ny.

Vores murerarbejde styrker murenes modstandsevne. Samtidig har vi forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges.

Vi løser alle typer facaderenoveringer

Igennem mange år har vi løst mange krævende opgaver inden for facaderenovering og vedligeholdelse, bl.a. sandblæsning af facader, som efterfølgende påføres hæftemørtel og armeringsvæv, for til sidst at slutte af med en flot indfarvet slutpuds, der kan også tilbydes påmontering af facadebatts, således at man optimerer isoleringen af huset og dermed nedsætter varmeregningen,så skal du bruge en murer til at gennemføre en professionel renovering af din facade, så kontakt os.

Renovering af facademurværk

Ved renoveringsopgaver i facademurværk er Brædstrup Murerforretning A/S med helt fremme og har investeret i SCALA SIMPLEX, som er udviklet til at gøre det nemmere for mureren at ramme de gamle fugefarver, ved blandt andet renoveringsopgaver i gammelt facademurværk. 

Kontaktinformationer​

Brædstrup Murerforretning A/S

Horsbjergvej 9, 8653 Them

CVR:​

20892641​

Telefon:​

E-mail:​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 29 67 67
​E-mail: rene@br-murer.dk
CVR: 20892641​

Find vej til Brædstrup Murerforretning

Brædstrup Murerforretning A/S
​Horsbjergvej 9

8653 Them

rene5860 i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz