Ring til os på​

Renovering​

Brædstrup Murerforretning A/S klarer alt inden for murer - beton og flisearbejde.

Vi hjælper gerne med at vejlede omkring boligjob ordningen, eller Håndværkerfradraget, som det også kaldes - Ring blot på 40 29 67 67 - for en uforpligtende snak.

Stor erfaring i alle slags belægninger og renoveringer

Vi har stor erfaring i flise & granitbelægninger, alt fra store varehuse til lusuriøse granit, eller marmor badeværelser, kombineret med flotte rustfrie hjørneskinner, flisefuger med glimmer - eller det sidste nye hit, nemlig epoxybelægninger i mange farver - kun fantasien sætter grænser.

Vi har bl.a. specialiseret os i flisebelægninger i produktions køkkener, hvor der bl. a. fuges med epoxyfuger.

Vi har mange års erfaring i renoveringsopgaver, både undendørs og indendørs og har veluddannet, dansk personale, som løbende kommer på efteruddannelse.

Energioptimering af villaer

I disse år er der bl. a. fokus på energioptimering af villaer, som blandt andet kunne være montering af isolerings batts på udvendig side af bygningen, efterfulgt af en fiberarmeret facadepuds, som kan leveres i mange forskellige farver.

Renovering af badeværelser

Er du træt af dit gamle badeværelse, eller har du en vandskade og står og skal have det hele renoveret, så er Brædstrup Murerforretning A/S en kompetent samarbejdspartner, fra start til slut i forløbet.

Vi sørger gerne for en komplet løsning og samarbejder dagligt med diverse forsikringsselskaber omkring total løsninger indenfor alle former for skader. 

Kontaktinformationer​

Brædstrup Murerforretning A/S

Horsbjergvej 9, 8653 Them

CVR:​

20892641​

Telefon:​

E-mail:​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 29 67 67
​E-mail: rene@br-murer.dk
CVR: 20892641​

Find vej til Brædstrup Murerforretning

Brædstrup Murerforretning A/S
​Horsbjergvej 9

8653 Them

rene5860 i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz