Ring til os på​

Hovedentreprise for private

​​Står du og skal have bygget en nyt og flot hus, men synes det virker som et stort projekt at finde de rette mennesker til at klare opgaven? Så lad Brædstrup Murerforretning A/S klare det for dig! Hos Brædstrup Murerforretning A/S tilbyder vi hovedentreprise for private, ligegyldigt hvad størrelse projektet har.

Hvad går hovedentreprise for private ud på?

Vælger du at få lavet hovedentreprise for private, så slipper du egentlig selv for at gøre en stor del af arbejdet og lader du os stå med ansvaret for dine arbejdsopgaver. Du ansætter os som værende din hovedentreprenør, og så sørger vi for alt kontakt til underentreprenørerne. Det kan eksempelvis være elektrikere eller malere. Vi sørger for at alt arbejdet bliver gjort til tiden, og at det bliver lavet i en ordentlig kvalitet.

De bedste samarbejdspartnere

Hos Brædstrup Murerforretning A/S har vi en lang række af samarbejdspartnere, som gør hovedentreprise for private til en mulighed. Vi arbejder kun sammen med underentreprenører, hvis arbejde vi også kan stå inde for. Vi sikrer, at vores kunder får den absolut bedste kvalitet, hvis de lader os klare deres byggeri. Vi hjælper kunder over hele Midtjylland, og kommer gerne ud og kigger på sagen inden vi laver en formel aftale. Læs også gerne mere om tilbygning og epoxygulve og nybyggeri.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, eller hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig så ring til os på tlf. +45 40 29 67 67.

Kontaktinformationer​

Brædstrup Murerforretning A/S

Horsbjergvej 9, 8653 Them

CVR:​

20892641​

Telefon:​

E-mail:​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 29 67 67
​E-mail: rene@br-murer.dk
CVR: 20892641​

Find vej til Brædstrup Murerforretning

Brædstrup Murerforretning A/S
​Horsbjergvej 9

8653 Them

rene5860 i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz