Ring til os på​

​​Nybyggeri af stort og småt

Nybyggeri kan være mange ting. Det kan være alt fra at få bygget et lysthus i haven til at få bygget et helt nyt hus! Hos Brændstrup Murerforretning A/S har vi mange års erfaring inden for nybyggeri i Horsens, Silkeborg og resten af Midtjylland, og vi er derfor det helt rigtige firma at vælge, hvis man skal have lavet nybyggeri.

Flere størrelser af nybyggeri

Vi kan være behjælpelige med nybyggeri i flere forskellige størrelser. Vi påtager os gerne det store projekt, det kan være at bygge et hus, men vi hjælper lige så gerne med renoveringen af badeværelse eller køkken. Vi kan også være behjælpelige i forhold til nybyggeri i forbindelse med tilbygning. Nybyggeri af huse er dog et af de byggeprojekter som vi er særligt specialiserede inden for. Vi kan hjælpe dig med at få opført den luksusvilla, du altid har drømt om og sørge for, at du får det eksklusive nybyggeri, som du altid har ønsket.

Kundens ønsker skal opfyldes på bedst mulig vis

Vi står altid klar med gode råd og vejledning omkring de forskellige ting, der skal tages hensyn til inden for nybygning. Vi kan guide dig i forhold til valg af materiale og meget andet. Inden nybyggeriet igangsættes så sørger vi selvfølgelig for, at der er styr på alt det praktiske, og at du er godt informeret omkring hele forløbet omkring nybyggeri.

Vil du vide mere om nybyggeri, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud så skriv til os allerede i dag på rene@br-murer.dk

Kontaktinformationer​

Brædstrup Murerforretning A/S

Horsbjergvej 9, 8653 Them

CVR:​

20892641​

Telefon:​

E-mail:​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 29 67 67
​E-mail: rene@br-murer.dk
CVR: 20892641​

Find vej til Brædstrup Murerforretning

Brædstrup Murerforretning A/S
​Horsbjergvej 9

8653 Them

rene5860 i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz