Ring til os på​

Erhverv Hovedentreprise

​Hvis du står og skal have lavet nybyggeri i forbindelse med din virksomhed, så kan Brædstrup Murerforretning A/S hjælpe dig med hovedentreprise for erhverv. Ved at vælge os til at klare opgaven slipper du selv for alt besværet.

At vælge hovedentreprise for erhverv gør det nemmere for dig

Hos Brædstrup Murerforretning A/S tilbyder vi hovedentreprise for erhverv. Det betyder kort sagt, at vi sørger for, at det hele bliver klaret for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om at få hyret malere, elektrikere osv. Du ansætter simpelthen os som din hovedentreprenør, og så klarer vi det hele. Vi sørger for kontakten til samtlige underentreprenører, og sørger for at alt arbejdet bliver klaret til tiden.

Kun de dygtigste samarbejdspartnere

Vi samarbejder med underentreprenører over hele Midtjylland, som står klar til at tage imod jobs, når vi står med opgaver for erhvervskunder. Ved sådanne opgaver er det vigtigt, at arbejdet bliver udført hurtigt og præcist og i en bestemt kvalitet. Vi sørger for, at kvaliteten på vores samarbejdspartneres arbejde lever op til de krav, du nu engang måtte have, sådan at du ender op med et resultat, som du er fuldt ud tilfreds med. Det er disse samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at tilbyde hovedentreprise for erhverv.

Hør mere ved at udfylde vores kontaktformular her på siden, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Kontaktinformationer​

Brædstrup Murerforretning A/S

Horsbjergvej 9, 8653 Them

CVR:​

20892641​

Telefon:​

E-mail:​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 29 67 67
​E-mail: rene@br-murer.dk
CVR: 20892641​

Find vej til Brædstrup Murerforretning

Brædstrup Murerforretning A/S
​Horsbjergvej 9

8653 Them

rene5860 i Brædstrup, Midtjylland, DK på Houzz